Redni servis

Za varno počutje na cesti

Redno vzdrževanje avtomobila je izredno pomembno, saj s tem podaljšujemo življenjsko dobo samega vozila. Redni avtoservis tako zagotavlja, da bo vaš avto optimalno pripravljen na vožnjo, hkrati pa tudi varen.
Na servisu bomo vaše osebno vozilo temeljito pregledali z vrsto sistemskih operacij, ki preverijo celotno delovanje vozila.

Strankam nudimo celovito in kakovostno servisno storitev za osebna vozila vseh znamk. Redni servis vozila vključuje pregled vozila, menjavo motornega olja, menjavo filtrov, menjavo jermenov, menjavo svečk, menjavo zobatega jermena, zavorni servis ter pripravo vozila za tehnični pregled, kjer vozilo pregledamo in odpravimo morebitne napake.

Hitri servis

Manjša popravila za vse vrste osebnih vozil

Hitri servis je namenjen manjšim popravilom za vse vrste osebnih vozil, ne glede na znamko vozila. Opravimo ga tudi v eni uri, če napaka ne zahteva večjega posega. Hitri servis omogoča, da sproti odpravljate napake in tako podaljšujete življenjsko dobo vozila. Za izvajanje storitev hitrega servisa ni čakalne vrste, saj je vedno na voljo vsaj eno mesto v naši delavnici.

Pokličite nas za hitri servis vozila za menjavo olja in ostalih avtomobilskih tekočin, menjavo akumulatorja, menjavo filtrov (čistilec zraka, čistilec olja, čistilec zraka kabine, čistilec goriva), popravilo ali menjavo zavor,odpravo napak pri izpušnih sistemih, menjavo končnikov, polnjenje klimatske naprave, vulkanizerske storitve.

Mehanska popravila

Hitro, ugodno in strokovno

Hitro, ugodno in strokovno opravimo vsa mehanska opravila, saj želimo, da vaše vozilo služi svojemu namenu in se na cesti počutite varno.

Pri naši avtoservis storitvi so v uporabi le kvalitetni nadomestni deli.

Popravimo ali zamenjamo:

  • izpušni sistem, ki vključuje menjavo izpušnih loncev in cevi, gibljivih cevi pri izpušnih sistemih, kazalizatorjev ter
  • pregled zavornega sistema in menjavo zavornih ploščic.

Vulkanizerstvo

Menjava in uravnoteženje pnevmatik

Menjava gum je obvezna, ko pride do obrabe ali spremembe trdote pnevmatik ter pri menjavi zimske in letne sezone.

Centriranje pnevmatik pa je potrebno tudi, ko zaznate nepravilno tresenje vašega avtomobila.

Naša sodobna vulkanizerska oprema omogoča hitra popravila in menjave pnevmatik na vašem vozilu.

Kakovostno in hitro vam nudimo: menjavo pnevmatik in platišč, uravnoteženje, popravilo (krpanje) pnevmatik ter prodajo pnevmatik in platišč.

Servis klimatskih naprav

Pravilno delovanje klime zniža porabo goriva in zmanjša obrabo klimatske naprave

Reden servis in pravilno vzdrževanje klimatske naprave ne prispeva le k večjemu udobju, ampak tudi podaljšuje njeno življenjsko dobo. Zaradi pravilnega delovanja bo manjša tudi poraba goriva.

Servis klimatskih naprav je pomemben tudi za vaše zdravje, saj so klimatske naprave gojišče raznih mikroorganizmov oziroma bakterij, ki se ob vklopu klimatske naprave razpršijo v notranjost vozila.

Servis klimatske naprave vključuje:

  • pregled in čiščenje avtoklimatskega sistema (tesnenje, odtočne cevi, mikrofiltri,…),
  • polnjenje klimatske naprave s plinom,
  • popravilo in zamenjava kompresorjev, visokotlačnih cevi, elektronskih krmilnih enot,…
  • menjavo mikrofiltrov, tesnil, kondenzatorjev, uparjalnikov, ventilov,…

Avtoelektrika

Kvalitetno popravilo in odprava napak

Elektronski sklopi avtomobila so najbolj občutljivi deli, ki se v primeru neustrezne zavarovanosti in izpostavljenosti hitro poškodujejo, večina funkcij vozila pa je odvisnih od električnih komponent.

Nedelovanje elektrike v vozilu preverimo z natančno diagnostiko elektronskih komponent. Okvaro nato popravimo ali nadomestimo s kvalitetnimi rezervnimi deli.

Naš servis se ukvarja z vsemi avtoelektričnimi in elektronskimi komponentami v vozilih, ki vključuje:

  • avtodiagnostiko, natančno diagnostiko elektronskih komponent v vozilu, s priklopom na sodobno diagnostično orodje,
  • popravilo elektrike in avtoelektronike.