O nas

Z veseljem in s strokovnostjo skrbimo za vašega jeklenega konjička

Podjetje Autoimport d.o.o., ustanovljeno l. 1993, se ukvarja z uvozom, maloprodajo in veleprodajo nadomestnih delov za avtomobile ter tovorna vozila. S široko izbiro nadomestnih delov ter ekipo prodajalcev, ki z nasveti pomaga pri pravilni izbiri rezervnih delov, našim kupcem zagotovimo rešitev z dnevno dobavo iz uvoza.

Uvoz, maloprodaja in veleprodaja nadomestnih delov za avtomobile ter tovorna vozila

Specializirani smo za prodajo tovornega programa Iveco in Fiat. Nudimo pestro izbiro originalnih, originalom ekvivalentnih in konkurenčnih kvalitetnih rezervnih delov. Na voljo je tudi celoten program podjetja Magneti Marelli, kar zajema elektroniko, svetila in električne komponente, hladilnike, ogledala, itd. Ponudbo zaokrožuje prodaja nadomestnih delov za menjalnike in diferenciale za Daf, Dana-Spicer, Eaton-Fuller, Man, Mercedes-Benz, Scania, Volvo in ZF.

Servisne storitve za osebna vozila

Stremimo k temu, da bi naše stranke uredile vse v zvezi z jeklenimi konjički na enem mestu, zato pri nas lahko poleg hitre in kvalitetne servisne storitve za osebna vozila, vključno z računalniško diagnostiko, uredite tudi vse vrste mehanskih popravil, polnjenje in servisiranje klimatskih naprav ter vse storitve s področja vulkanizerstva.

Konkurenčne prednosti

Naša osnovna prednost je odlično razmerje med ceno in strokovnostjo ter stalno izpopolnjevanje znanj in izkušenj, ki nam omogočajo, da lahko strankam ponudimo kvalitetne storitve in izdelke, prilagojene njihovim željam in potrebam.

Strankam zagotavljamo kratek odzivni čas in fleksibilnost, saj nam znanje in izkušnje pomagajo pri iskanju najustreznejših kakovostnih rešitvah po konkurenčnih cenah, ki so prilagojene posebnostim vsake stranke.