Avtopralnica

Čist in bleščeč avto

Redno čiščenje avtomobila izjemnega pomena za njegovo dolgo življenjsko dobo. Z rednim čiščenjem boste vaš avtomobil vzdrževali v odličnem stanju in na ta način poskrbeli za odličen ter urejen videz, ohranjali pa boste tudi vrednost vozila.

Med vožnjo se na avtomobilu nabirajo prah, blato ter ostala umazanija, ki jo je seveda potrebno redno odstranjevati. Pranje avtomobila je še posebej pomembno, kadar se na vaše vozilo primejo žuželke, ki se med vožnjo prilepijo na karoserijo avtomobila. Dlje kot bodo žuželke na karoseriji izpostavljene ostalim zunanjim vplivom, kot so visoke temperature ter veter, težje jih bo odstraniti, brez da bi pri tem poškodovali karoserijo ter lak vašega avtomobila.

 

Poskrbeli bomo za nego vašega vozila na profesionalen način, Z uporabo vrhunskih čistil in kvalitetnih pripomočkov poskrbimo za nego vašega vozila z:

  • zunanjim ročnim čiščenjem
  • notranjem čiščenjem
  • globinskim čiščenjem vozila
  • poliranjem vozila in zaščita
  • pripravo vozila za prodajo

Rezervirajte termin za čiščenje vašega jeklenega konjička in nas kontaktirajte po telefonu 0590 82230, e-pošti info@autoimport.si ali pa se osebno oglasite pri nas v Ljubljani, na Vodnikovi cesti 99.

Vljudno vabljeni!